Vlootschouw: spektakel op en rondom het water

De 12e vlootschouw in Nieuwerkerk aan den IJssel  was afgelopen zaterdag 17 september wederom een zeer groot succes waar zeker alle vrijwilligers met een tevreden gevoel naar terug kijken. Maar ook de vele honderden bezoekers uit Nieuwerkerk en omstreken vermaakten zich prima van de vele activiteiten op en om het water.

fb_img_1474147586122

De optredens op het ponton konden rekenen op groot applaus en de lasershows zorgden weer voor adembenemende beelden.

in de avond werden er live verslagen uitgezonden via onze facebookpagina zodat ook de thuisblijvers konden genieten. Deze  unieke manier van het meemaken van een live evenement  op onze pagina zorgde ervoor dat de facebookpagina even wat moeite had om alle bezoekersaantallen aan te kunnen, een aantal duizend in korte tijd. Heeft u nog niet genoeg van alles wat met de vlootschouw te maken heeft? Op onze facebookpagina staan honderden foto’s van dit grootse evenement en kunt u de video’s terug kijken.

Klik op onderstaande link voor het optreden van explosiondance tijdens de vlootschouw 2016.

https://vimeo.com/183172652?ref=fb-share&1

 

 

 

De techniek maakt het mogelijk om overal live bij te zijn
De techniek maakt het mogelijk om overal live bij te zijn.
Honderden toeschouwers vermaakten zich
Honderden toeschouwers vermaakten zich.

fb_img_1474147526086

 

Voor de vele honderden foto’s : bezoek onze facebookpagina.

 

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.