Eerste BP station met AH to go in Nieuwerkerk aan den IJssel

De eerste Albert Heijn to go bij BP tankstation De Vink aan de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel opende dinsdag 6 september haar deuren

Het gaat om een proef, waarvoor de twee partijen een exclusieve relatie voor de tankstationbranche in Nederland zijn aangegaan. De inrichting en het aanbod van de Albert Heijn to go op de BP tankstations zijn helemaal toegespitst op de wensen van de weggebruiker. Met meer dan 1.300 producten biedt de winkel het vertrouwde Albert Heijn to go assortiment, aangevuld met producten die populair zijn onder automobilisten. Zo meldt Albert Heijn in een persbericht.
Jan-Willem Dockheer, general manager Albert Heijn to go: “Wij spitsen onze winkels altijd toe op de locatie om goed aan te sluiten op de behoefte van klanten die daar komen. Dat hebben we ook gedaan bij de winkel op BP tankstation De Vink. Vanaf vandaag kunnen automobilisten hier op elk moment van de dag terecht voor goed en lekker eten. Van salades en water met verse munt en framboos tot verse cappuccino met biologische melk, croissants en een goede bal gehakt.” Eerder kondigde AH al aan dat er ook warme snacks en hamburgers geserveerd worden in de winkel langs de snelweg.

Scan&go
Alle producten kunnen bij de scan&go-kassa’s worden afgerekend. Naast het foodaanbod kunnen klanten in de winkel ook nog steeds terecht voor car care producten, zoals Castrol motorolie en ruitensproeiervloeistof. Ook is er een Bol.com afhaalpunt toegevoegd.

Sparen
BP klanten blijven op de zes proeflocaties gewoon sparen voor FreeBees. Die krijgen zij hier op BP brandstofaankopen én Albert Heijn to go producten. Daarnaast kan met de Albert Heijn to go Koffiespaarkaart voor gratis koffie worden gespaard.

Innovatie
BP, die eerder samenwerkte met M&S op tankstations, heeft veel vertrouwen in de samenwerking met Albert Heijn to go. Ruben Beens, verantwoordelijk voor de retailactiviteiten van BP in Nederland: “Wij zien een sterk toenemende vraag van onze klanten naar etenswaren voor directe en latere consumptie. Samen met Albert Heijn to go ontwikkelden wij een concept met zeer gevarieerde producten om aan deze behoefte te voldoen. Albert Heijn to go is in dit segment de marktleider en heeft een goede reputatie op het gebied van product-innovatie met een continu wisselend aanbod van lekkere en gezondere etenswaren voor onderweg en thuis. In combinatie met BP’s toonaangevende producten en diensten bieden wij de weggebruiker hiermee alles wat hij nodig heeft op goed bereikbare locaties met ruime openingstijden.”

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.