Jubileum Raadhuisplein toernooi

FB_IMG_1464821068113

Jubileum Raadhuisplein toernooi

Op 25 juni 2016 organiseert Jeu de Boules Club Nieuwerkerk voor de 25e keer het leukste eendaagse evenement van de Zuidplas namelijk het “Raadhuisplein Jeu de Boules toernooi”.
De inschrijving staat open voor instellingen, bedrijven, vriendenclubs, buurten etc en NJBB licentiespelers.
Enige voorwaarde is dat u een team moet inschrijven in triplette vorm, dus 3 personen. Er wordt gespeelt in 2 poules. De A poule voor NJBB licentiespelers en de B poule voor niet licentiespelers. U speelt die middag 4 partijen met een tijdlimiet.
In de B poule begroeten we al jaren inwoners, instellingen en bedrijven uit de gemeente Zuidplas . Kortom een mooie kans om op het terras uw netwerk, onder het genot van een drankje op een sportieve manier uit te breiden. Voor elke inschrijver is er uiteraard weer een leuke herinnering. Maar ook reden genoeg om naar het Raadhuisplein te komen om te kijken of deel te nemen aan de loterij met mooie prijzen.
Inschrijven kan tot en met dinsdagavond 21 juni 2016 hetzij via onze website www.jbcnieuwerkerk.nl op de homepage onder “toernooi-info” of via een email naar wedstrijdleiding@jbcnieuwerkerk.nl of telefonisch na 18.00 uur op nummer 06 – 5025 3365

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.