Action opent nieuwe winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel: langverwachte publiekstrekker

Na jaren van speculatie en wachten is het eindelijk zover: Nieuwerkerk aan den IJssel heeft zijn eigen Action! Op zaterdagochtend 14 september gingen de deuren officieel open en rolden de roltrap van deze populaire budgetketen voor het eerst naar beneden om de eertste nieuwsgierige klanten te verwelkomen.

Een aanwinst voor winkelcentrum Reigerhof

Winkelcentrum Reigerhof heeft met de komst van Action een grote publiekstrekker binnengehaald. Het pand waarin de Action zich nu bevindt, kent een lange geschiedenis. Ooit was het de thuisbasis van de plaatselijke bibliotheek, gevolgd door een kringloopwinkel. De afgelopen maanden heeft het gebouw echter een ingrijpende verbouwing ondergaan. De toevoeging van een roltrap, die is opgesteld in de ruimte van de voormalige Gall&Gall, biedt nu toegang tot de winkelruimte.

Met een frisse en moderne inrichting is de nieuwe Action een ruim en toegankelijk filiaal geworden. De winkeloppervlakte is efficiënt ingericht om een breed scala aan producten aan te bieden, van huishoudelijke artikelen en speelgoed tot schoonmaakmiddelen en decoratieartikelen. Klanten kunnen profiteren van het bekende aanbod van Action, dat betaalbare prijzen combineert met een variëteit aan producten.

Belangrijke werkgelegenheid voor de regio

De komst van Action betekent niet alleen meer winkelplezier voor veel inwoners van Nieuwerkerk, maar biedt ook een boost aan de lokale werkgelegenheid. Het nieuwe filiaal zorgt voor banen in verschillende functies, van kassamedewerkers tot magazijnpersoneel. Dit is een welkome toevoeging aan de regio en biedt kansen voor werkzoekenden, vooral nu Action blijft uitbreiden in Nederland en daarbuiten.

Action is al jarenlang een begrip in Nederland en Europa. Met meer dan 400 winkels in Nederland en meer dan 2000 wereldwijd, is het bedrijf de snelst groeiende non-food discounter in Europa. Naast Nederland zijn er winkels in landen als België, Luxemburg, Polen, Tsjechië, Oostenrijk, Italië en Spanje. Het succes van Action is te danken aan hun combinatie van lage prijzen en een breed assortiment, wat het bedrijf aantrekkelijk maakt voor een breed publiek.

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 20:00 uur

Dinsdag: 08:30 – 20:00 uur

Woensdag: 08:30 – 20:00 uur

Donderdag: 08:30 – 21:00 uur

Vrijdag: 08:30 – 21:00 uur

Zaterdag: 08:30 – 20:00 uur

Zondag: 12:00 – 18:00 uur

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.