Het Polderbad beleeft een spetterende zomer met meer dan 10.000 bezoekers

In de afgelopen weken passeerden meer dan 10.000 mensen de toegangspoorten van het buitenbad van het Polderbad. Dankzij de toewijding van het personeel kon het Polderbad vrijwel de gehele zomervakantie gasten in het buitenbad ontvangen. In de week voor en na de zomervakantie maakten veel scholen gebruik van het buitenbad om het jaar spetterend af te sluiten of sportief te beginnen.

Dit jaar werden voor het eerst ook sportieve activiteiten op de velden rond het buitenbad georganiseerd. Zo konden bezoekers van het buitenbad met hun kaartje deelnemen aan een dance-along, een balletje trappen in de pannakooi of kennis maken met sporten als volleybal, skaten en boksen. De maandagochtend startte met een bootcamp in het buitenbad, op de woensdagen konden zeemeerminnen werken aan hun techniek in het binnenbad en op donderdag gingen de beweegmasters, beweegactiviteit voor de zestigplusser, veelal in het zonnetje door.

Afgelopen zondag werd het buitenbadseizoen traditiegetrouw met de hondenplons afgesloten. Met de hoog oplopende temperaturen vonden bijna 400 honden en baasjes verkoeling en plezier in het water.

Het buitenbadseizoen was door de inzet van het personeel, de activiteiten en het mooie weer een groot succes en een inspiratie voor volgend zomerseizoen. We kijken uit naar volgend jaar waarin we weer net zoveel blije bezoekers willen verwelkomen.

Kopfoto: Krista van der Lans

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.