KernKracht organiseert een online bijeenkomst: Maatje worden?!


Op donderdagmiddag 27 juni van 14.00 uur tot 15.30 uur houden wij een online bijeenkomst ‘Maatje worden?!’ Wij zijn op zoek naar mensen die een maatje willen zijn voor iemand met een psychische kwetsbaarheid.

Dus wil je iets voor iemand betekenen? En voel je je betrokken bij mensen die te maken hebben met een psychische kwetsbaarheid, meld je dan
aan. Wat kun je verwachten? Twee ervaringsverhalen van ervaringsdeskundigen, die graag een maatje gehad hadden willen hebben eerder in hun leven. De coördinator van ons Maatjesproject legt de procedure uit om een maatje te worden. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Een link voor TEAMS ontvang je na aanmelding via E: info@kernkracht.nl.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.