Internationale dag van de wind

Zaterdag 15 juni is het de Internationale dag van de wind. Molens zijn afhankelijk van wind dus zijn we dankbaar dat , er internationaal aandacht is voor deze natuurkracht die, gelukkig, ook positief kan worden aangewend.

Als vrijwilligers van molen Windlust maken we er een feestelijke, nuttige en en lekkere dag van. Feestelijk, omdat we iets extra’s doen. Nuttig, omdat we proberen
wat geld te verdienen voor het onderhoud. Lekker, omdat we geld verdienen met het bakken en verkopen van poffertjes van door de molen gemalen meel. Een soort van; ”Gelukkig is de wind niet op de pof, maar zorgt wel poffertjes.” Tussen 10 en 16 uur bakken wij op Kortenoord 3 de poffertjes. Wij hopen vele porties te mogen verkopen en kijken uit naar uw komst.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.