De Nieuwerkerkse kermis komt er weer aan !


De jaarlijkse kermis zal binnenkort weer neerstrijken in Nieuwerkerk aan den IJssel. Vanaf zaterdag 3 juni kan jong en oud weer volop genieten van een echte kermissfeer op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit plein zal wederom weer 6 dagen lang het toneel zijn van veel kermispret.

Op het Raadhuisplein zal na de markt aanstaande vrijdag 2 juni het Raadhuisplein worden omgetoverd tot een waar speelparadijs die op zaterdag 3 juni zal worden geopend. Tot en met donderdag 8 juni zal de kermis geopend zijn voor jong en oud van 14:00 uur tot 22:00 uur.

En vrijdag 9 juni…… dan staat daar gewoon weer de wekelijkse vrijdagmarkt.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.