De Zonnebloem proeft peper-en kruidnoten!

Het is ieder jaar weer opnieuw een druk bezochte activiteit: de jaarlijkse pepernoten-en kruidnotentest van de Zonnebloem afd. Nieuwerkerk a/d IJssel. In de recreatiezaal van Dianthus werd er volop geproefd, gewikt, gewogen, opnieuw geproefd, overlegd en aansluitend een cijfer gegeven.


De middenstand van Nieuwerkerk had de pepernoten en kruidnoten gratis beschikbaar gesteld. Onder genot van een kopje koffie ontstond er al snel een gezellige sfeer. Van iedere bakker of supermarkt werd er met grote zorgvuldigheid een aantal pepernoten en kruidnoten geproefd. Het blijft natuurlijk een persoonlijke smaak, maar uiteindelijk rolde er na een zorgvuldige puntentelling toch winnaars uit.

Bij de kruidnoten bleek supermarkt Jumbo met een miniem puntenverschil de winnaar, op de voet gevolgd door bakker Klootwijk en bakker Ammerlaan. Bij de pepernoten ging Albert Heijn met de eer strijken met in het kielzog bakker Ammerlaan en supermarkt Plus. Na afloop gingen de gasten met een volle buik huiswaarts. Wij kunnen weer terugkijken op een succesvolle activiteit! Met dank aan de sponsoren die deze activiteit mogelijk hebben gemaakt.


Wilt u ook iets betekenen voor de Zonnebloem? Wij zijn hard op zoek naar vrijwilligers.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.