Zaterdag 16 juli I love Urban Festival strand Nesselande

In het Oeverpark Rotterdam, bij het strand van Nesselande zal zaterdag 16 juli het allereerste I Love Urban – Outdoor Music festival gaan plaatsvinden. Tijdens het festival ligt de nadruk op het zomerse festivalgevoel waar iedereen zo van houdt. Verwacht een prachtig decor dat aansluit op dat gevoel en een spectaculaire vuurwerkshow waarmee je de avond eindigt. De combinatie van al deze elementen moet zorgen voor een droomfestival waar iedereen nog lang over zal napraten.

Het festival wordt gepresenteert door de bekende in Nieuwerkerk aan den IJssel wonende Jandino Asporaat. Jandino “Het moet een droomplek worden, een festival waarop mijn gasten voortdurend worden verrast, plezier hebben met hun vrienden en waar we mooie/nieuwe herinneringen creëren.”

Tijdens het festival ligt de nadruk op het zomerse festivalgevoel waar iedereen zo van houdt. Verwacht een prachtig decor dat aansluit op dat gevoel en een spectaculaire vuurwerkshow waarmee je de avond eindigt. De combinatie van al deze elementen moet zorgen voor een droomfestival waar iedereen nog lang over zal napraten.

Meer info en kaarten: https://iloveurban.com/outdoor/

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.