Molen Windlust viert Sint Pannenkoek

Zaterdag 27 november van 12:00 tot 16:00 uur gaan de vrijwilligers van molen Windlust pannenkoeken bakken. “Het is dan bijna Sint Pannenkoek” aldus voorzitter a.i. Rob Rosbergen


“Dit jaar valt 29 november op maandag en dat is voor de vrijwilligers geen geschikte dag”. Het bakken vind plaats op de begane grond in de korenmolen. Vanwege de Corona regels zullen de liefhebbers de pannenkoek moeten opeten op het terras. “Er is stroop, poedersuiker maar bovenal de zéér bijzondere wieken-pannenkoek.” Laat Dick Groenendal, gastheer van het eerste uur, weten. De Corona tijd heeft ervoor gezorgd dat er minder inkomsten zijn terwijl het onderhoud wel gewoon door moet gaan. Daarvoor is elke eurocent van belang en stellen de enthousiaste vrijwilligers alles in het werk om wat geld binnen te sprokkelen. Sint Pannenkoek is daarvoor een mooie gelegenheid. Wel tijd om een pannenkoek te halen maar liever thuis opeten? Ook dan bent u van harte welkom! “Het mooie monument langs de Hollandsche IJssel verdient het om in de allerbeste staat te blijven en daarbij helpt uw aankoop” laat Rosbergen nog even optekenen. Beleef Nieuwerkerk aan den IJssel ook eens op Molen Windlust aan Kortenoord 3. 

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.