Zuidplas-Sport: Dag 6 van de Nationale Petanque Competitie in Coronatijd

JBC Nieuwerkerk 1
Het eerste team moest zich klaarmaken voor een wedstrijd tegen Gouda 2 om mee te blijven draaien in de hogere posities van hun poule, moest ook hier gewonnen worden, maar op weg naar Gouda voor hun wedstrijd tegen PV Gouda raakte een auto, met twee spelers van JBC Nieuwerkerk 1 betrokken bij een aanrijding. Eén van liep een hoofdwond op en werd door de ambulance voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. Gelukkig kon hij daarna weer naar huis. Bij de andere speler en de rest van het team zat de schrik er natuurlijk zo in, dat er niet gespeeld kon worden. De wedstrijd is uitgesteld naar a.s. woensdagavond.

JBC Nieuwerkerk 2
JBC Nieuwerkerk 2 moest op bezoek bij Les Francophiles 1. Na de eerste speelronde stonden ze voor met 2-1. Helaas werden de volgende vijf partijen verloren, waardoor de eindstand werd bepaald op 2-6.


JBC Nieuwerkerk 3
JBC Nieuwerkerk 3 begon hun wedstrijd tegen Nederlek 2 zeer voortvarend. Na de eerste ronde was het 3-0 (+36). Bij de triplettes liep het niet zoals gewenst en werden beide partijen verloren. 3-2. Van de resterende drie doublettes werden er twee gewonnen. Eindstand 5-3.


JBC Nieuwerkerk 4
JBC Nieuwerkerk 4 speelde in eigen hal tegen, met plaatsvervangend captain John Bal tegen Vlaardingen 2. Beide teams waren zeer aan elkaar gewaagd. Na de eerste ronde doublettes hadden de Nieuwerkerkers een voorsprong van 2-1. Na de triplettes was het 3-2. Dus alles kwam aan op de laatste ronde. Er werden twee partijen gewonnen, waardoor de eindstand werd bepaald op 5-3. Met deze winst heeft team 4 de koppositie in hun poule weten te behouden.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.