Teleurstelling in Nieuwerkerk door niet doorgaan Sinterklaasviering, Goedheiligman gaat live in contact met kinderen op Facebookgroep

Waar alternatieve Sinterklaasvieringen in andere Zuidplasdorpen wel doorgaan, zit het de Nieuwerkerkse kinderen niet mee. Nu het welkomstfeest in de Parkzoomhal  zes dagen voor aanvang niet door kan gaan lijkt een ontmoeting met de Goedheiligman er voor het tweede jaar op rij niet in te zitten.

En dat betekent een flinke teleurstelling voor de al ruim 300 kinderen die waren aangemeld voor het grote feest welke werd georganiseerd door Stichting Evenement en de Sport-stichting Zuidplas.

De Nieuwerkerkse facebookpagina Je Bent Nieuwerkerker heeft daarom koortsachtig overleg gehad met Sinterklaas en komt met een kleine pleister op deze grote wond.

Zo zal op een nog nader bekend te maken datum de Goedheiligman live aanwezig zijn op de facebookgroep om zo live met kinderen online in gesprek te gaan.  En het mooie is, ruim 9300 Nieuwerkerkers die lid zijn van deze Facebookgoep kunnen meekijken en interactief reageren. De komende dagen updates via de facebookgroep.

Daarnaast bestaat er vanaf nu de mogelijkheid om een leuke videoboodschap te laten maken, speciaal voor 5 December. Na aanmelding stuurt de Sint deze video op via mail of Whatsapp. Voor meer informatie hierover graag een pb naar Rob van Lopik  of Laurence Roozendaal van de Polder.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.