Burgemeester ontvangt Nieuwerkerkse wielrensensatie Vincent Hoppezak

De wielren-prestaties van  22 jarige baanwielrenner Vincent Hoppezak uit Nieuwerkerk aan den IJssel zijn ook het het college en burgemeester van de gemeente Zuidplas niet ontgaan, om deze reden werd Vincent dinsdag 9 november dan ook uitgenodigd op het gemeentehuis.

Tijdens het EK baanwielrennen in het Zwitserse Grenchen begin oktober zorgde de Nieuwerkerker voor een grote verrassing door de tweede plaats te bemachtigen, goed voor een zilveren medaille. Enkele weken later tijdens het WK baanwielrennen in het Noord Franse Roubaix zorgde Hoppezak voor een nieuwe stunt op de puntenkoers; een derde bronzen plek achter de wereld grootheden in de baansport Benjamin Thomas en Kenny de Ketele.

Uit handen van Burgemeester Han Weber kreeg Vincent namens het college naast een bos bloemen ook een echte Zuidplas drinkbidon.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.