Corona zorgt dat Kaarsjes-avond Oude Dorp alsnog wordt afgelast

De  Kaarsjesavond in het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel zal ook dit jaar geen doorgang vinden. Nadat eerder werd besloten om dit jaar wel het evenement weer te laten plaatsvinden komt de organisatie hier nu op terug, de oorzaak: de aangescherpte corona-maatregelen.

Nieuwerkerk keek weer uit naar een mooi evenement in het dorp en door de eerdere versoepelingen leek het ook weer mogelijk om activiteiten te gaan laten plaatsvinden. Maar na de persconferentie begin deze week werd duidelijk dat door de oplopende corona besmettingen er wederom beperkingen komen waardoor ook het vieren van een ´echte´ Kaarsjesavond niet tot de mogelijkheden behoort.

De ondernemers van het Oude Dorp laten weten:

¨Wij begrijpen dat het voor veel mensen een teleurstelling is; zeker ook voor de ondernemers die bij Kaarsjesavond betrokken zijn.Wij zijn nu nog druk bezig om te kijken naar hoe we dan een leuke kerstsfeer op het Oude Dorp kunnen creëren, aan de gezellige kerstverlichting die nu al in het dorp hangt kan het in ieder geval niet liggen¨.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.