Zonnebloem zet jubilarissen in het zonnetje

Na lange tijd was het dan toch weer een bijeenkomst met de vrijwilligers van de Zonnebloem, waar men de gang van zaken weer eens kon doornemen. De zaal was om 19.30 uur goed gevuld. De grote opkomst gaf toch weer aan dat de Zonnebloem een actieve club is met enthousiaste vrijwilligers. Op de agenda sprongen twee bijzondere punten in het oog. Te weten: twee nieuwe bestuursleden en vijf jubilarissen.

Met grote instemming werden Hetty Bruins (voor activiteiten) en Liesbeth van den Boogaart (bezoekwerk) benoemt. Nel de Groot heeft aangegeven dat zij na afloop van haar termijn stopt als bestuurslid bezoekwerk. Liesbeth loopt tot die tijd samen met Nel op om het stokje zonder problemen van Nel over te kunnen nemen.

Verder zijn er vijf jubilarissen, te weten Willy van der Dussen, Lenie Kuijntjes, Hanka van Haarlem en Peter en Trudy de Bruin.  Willy loopt al weer 40 jaar mee en zoals ze zei: “dit blijf ik voorlopig wel doen, het verveelt niet en je maakt zoveel leuke dingen mee!”. Voor Willy en Lenie was er naast een insigne ook bloemen. Zoals Lenie zei: “de waardering voor je als vrijwilliger is bij de Zonnebloem altijd er groot, zowel van je gast als de organisatie”. 

De overige jubilarissen waren niet aanwezig, maar die hebben hun insigne en de bloemen thuis afgeleverd gekregen.

Voorts hebben we de activiteiten besproken die geweest zijn en de plannen die er liggen voor de komende maanden. Er kwamen nuttige suggesties waar het bestuur en zeker ons nieuwe bestuurslid Hetty Bruins van de activiteiten, mee aan de slag kunnen!

Na afloop van de vergadering was er de gelegenheid om nog onderling met elkaar te praten over allerlei zaken. Gelukkig kon dat onder genot van een goed glas wijn, limonade en wat snacks. 

Met dank aan Pieter van Bruchem, die zorgde voor de koffie en thee, konden we toch weer terugzien op een geslaagde vergadering.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.