Genomineerden Cultuurprijs gemeente Zuidplas 2021 bekend

De namen van de genomineerden voor 6 e editie van de Cultuurprijs Gemeente Zuidplas zijn bekend. De jury van de Cultuurprijs heeft deze drie genomineerden voorgedragen: schrijver/cultuurmaker Rob Stolk, theatermaker Peter Lems en Stichting Steenovens Klein
Hitland. De Cultuurprijs Gemeente Zuidplas 2021 wordt op 5 november 2021 aan de winnaar uitgereikt door wethouder Jan Verbeek
.

Met de cultuurprijs zet de gemeente een inwoner, instelling, stichting of vereniging in Zuidplas in het zonnetje die zich inzet voor
het culturele leven in de gemeente en Zuidplas ook cultureel op de kaart zet. Alle genomineerden krijgen een juryrapport. De winnaar ontvangt een uniek exemplaar van een speciaal voor de cultuurprijs vormgegeven object en mag een geldbedrag toewijzen aan een cultureel doel in de gemeente Zuidplas. Op deze manier stimuleert de Cultuurprijs Gemeente Zuidplas bestaande en nieuwe initiatieven op cultureel gebied in de gemeente.

Onafhankelijke jury
De jury van de Cultuurprijs gemeente Zuidplas is een onafhankelijke werkgroep, samengesteld door Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas. De jury bestaat uit: Henk ten Hoopen (juryvoorzitter), Marja Meijer, Marjan Sijbrandij, Ghislain Bellefroid en Peter Schilthuizen.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.