Oriënteren op vrijwilligerswerk tijdens het Vrijwilligers Café!

Er zijn veel manieren waarop je je vrijwillig kunt inzetten. Daarom organiseert het Vrijwilligers Informatie Punt van Stichting ZO! op woensdag 22 september van 14:00 tot 16:00 uur een Vrijwilligers Café.

Tijdens deze bijeenkomst vertellen we je alles over de mogelijkheden om je in te zetten als vrijwilliger in Zuidplas en helpen we je om een keuze te maken. Ook besteden we aandacht aan het starten met vrijwilligerswerk en je eerste contact met een vrijwilligersorganisatie. Wat zijn handige dingen om te weten? Wil je meer weten over verschillende vormen van vrijwilligerswerk? Kom dan naar het Vrijwilligers Café! 

Waar? Meidoorn 1a, 2912 RE,  Nieuwerkerk aan den IJssel

Aanmelden

Aanmelden vooraf is verplicht en kan door te mailen naar vip@stzo.nl.

Heb je liever een individueel gesprek? Dat kan ook! We informeren je graag over de mogelijkheden en helpen je bij het maken van een keuze die past bij jouw talenten en agenda.Neem contact op met Jolanda van der Maas voor het maken van een afspraak. Zij is telefonisch bereikbaar op 06-39882659. Je kunt haar ook mailen via j.vandermaas@stzo.nl 

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.