De nieuwe BRAinS brochure van Stichting ZO! is uit

De nieuwe BRAinS brochure van Stichting ZO! is uit. Vrijdag 3 september zijn de brochures uitgedeeld op de scholen in Zuidplas. Ook dit seizoen weer veel leuke leerzame activiteiten voor na schooltijd. 

BRAinS staat voor ‘Brede Activiteiten in Scholen’ en bestaat uit een ruim activiteitenaanbod voor alle leerlingen van de gemeente Zuidplas op het gebied van kunst, cultuur, sport en welzijn. Voor BRAinS werkt stichting ZO! samen met gemeente Zuidplas, het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs, sportverenigingen, culturele instellingen en particulier initiatief. Nieuwe activiteiten voor deze 30ste editie zijn onder andere: zentangle tekenen, haakles, pop lab, je eigen ‘Wie is het?’ spel maken of radio maken bij Zuidplas FM! Een populaire activiteit voor leerlingen van het voortgezet onderwijs is duiken. Voor deelname is aanmelden verplicht, dit kan tot uiterlijk maandag 20 september 2021 via www.mijnbrains.nl.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.