De groeten doen via Nieuwerkerk FM

Ons lokale internet radiostation voor Nieuwerkerk aan den IJssel en omstreken, Nieuwerkerk-FM, is weer te beluisteren.

 Gepland groot onderhoud aan de apparatuur en een verhuizing van de internetserver zorgden de afgelopen week ervoor dat het uitzenden van het radio-signaal tijdelijk onmogelijk was. Nieuwerkerk FM is het enige lokale radiostation binnen de gemeente Zuidplas en is te beluisteren via : www.Nieuwerkerkfm.nl of via de Tune In app.

Via Nieuwerkerk-FM kan je iemand de groeten doen!

Wil jij iemand de de groeten doen, feliciteren of een liedje aanvragen? Dan kan je dat doen via de Nieuwerkerk FM Voicemail. Spreek jou voicemail in en hoor jou boodschap de hele week terug op Nieuwerkerk FM.De Nieuwerkerk FM Voicemail: 0180-794566.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.