‘De Huiskamer’ is weer open!

Vanaf heden bent u iedere dinsdag en donderdag weer van harte welkom in ‘De Huiskamer’ van Stichting ZO! U kunt hier een kopje koffie/ thee drinken, andere mensen ontmoeten, even op adem komen of uw verhaal delen.

Kortom een plaats waar u even onder de mensen bent als u daar behoefte aan heeft. Er is altijd een vrijwilliger aanwezig met wie u een praatje kan maken. De koffie/thee is gratis!  In verband met de maatregelen rondom het corona-virus is er maar een beperkt aantal bezoekers toegestaan. U kunt zich aanmelden via Shantie Hannoeman, telefoonnummer 06 426 524 10. Tevens zal er een gezondheidscheck plaatsvinden.

Adres:
De Meidoorn 1a
2912 RE  Nieuwerkerk a/d IJssel

Openingstijden: di. en do. van 10.00 tot 12.00 uur.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.