Jeugd vakantiepaspoort 2021

Zomervakantie in en om Rotterdam, dus ook in de Zuidplas, is een zomervakantie met het Jeugd Vakantiepaspoort. Omdat veel kids hun zes weken vrij in eigen stad vieren, is het paspoort dit jaar onmisbaar. Van 17 juli tot en met 29 augustus krijgen kinderen bij 157 reisbestemmingen flinke korting of zelfs gratis entree. Ga voor meer informatie naar www.jeugdvakantiepaspoort.nl.

Natuurlijk kunnen de paspoorthouders ook dit jaar weer stempels sparen. Deze verdienen ze bij iedere bestemming die ze bezoeken. Bij minimaal tien stempels in het paspoort kunnen de kinderen tegen betaling van € 2,50 per waardebon, maximaal twee waardebonnen kopen om in te ruilen voor een toegangskaartje bij een ‘Superbestemming’. Dit jaar zijn dat Kerstcircus Ahoy, Attractiepark Duinrell en Cinerama Filmtheater. Zo hebben de reizigers ook nog iets om na de vakantie naar uit te kijken. 

Rotterdampashouders (ook volwassenen) kunnen op vertoon van hun pas 1 gratis Jeugd Vakantiepaspoort afhalen. Het is mogelijk om deze voor meer personen af te halen, hiervoor graag alle passen meebrengen.  De gratis paspoorten zijn verkrijgbaar tijdens openingstijden van het gemeentehuis. Heb je geen Rotterdampas of wil je meer paspoorten?  Iedereen kan het paspoort kopen voor € 4,50 per stuk.

Voor de openingstijden van het Klant Contact Centrum (klantenbalie) gaat u naar de pagina: www.zuidplas.nl/openingstijden-en-contact.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio van de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.