Nesselandse Sloepen Rally 2021, Leuke activiteiten op land en water

Zondag 11 juli zal de tweede  editie van de Nesse Sloepen Rally 2020 plaatsvinden in en rondom  de Zevenhuizerplas.

De Nesse Sloepen Rally bestaat uit een vaartocht waarbij tal van leuke & interessante vragen, puzzels en opdrachten moesten worden uitgevoerd langs de oevers van de Zevenhuizerplas en in de Waterwijk in Rotterdam Nesselande. Na afloop worden de prijswinnaars van de Nesse Sloepen Rally en Loterij tijdens bij Lake Seven bekend gemaakt. Het programma is noodgedwongen enigszins aangepast. Door de verscherpte corona-maatregelen is live muziek niet toegestaan. Lake-Seven zorgt voor lekkere drankjes/cocktails en Lookies, Guay en L’Italiano zijn aanwezig met hun foodtruck/kraam voor lekker eten. Beachclub Lake Seven heeft voldoende vaste zitplaatsen zodat de huidige corona regels nageleefd kunnen worden.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio van de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.