Volop ontmoeting en activiteit tijdens Open Deur Dagen Zuidplas

Sportstichting Zuidplas en het Vrijwilligers Informatie Punt van Stichting ZO! organiseren dit jaar voor het eerst de open deur dagen Zuidplas, een week vol ontmoeting en activiteit.  De Open Deur Dagen Zuidplas start op vrijdag 17 september ’21 en duurt tot en met zondag 26 september ’21 en vallen samen met de Nationale Sportweek en de landelijke Burendag.


Wat gaat er gebeuren Vrijwilligersorganisaties, sportverenigingen, culturele- en zorginstellingen organiseren tijdens de open deurdagen Zuidplas op één of meerdere dagen leuke activiteiten, clinics, workshops of toernooien. Je bepaalt zelf op welke dag(en) en welk tijdstip je dit doet en welke activiteit(en) je aanbiedt. Jong en oud maakt tijdens deze week op een leuke en laagdrempelige manier kennis met sport, vrijwilligerswerk, cultuur en zorg. Een mooie manier om nieuwe vrijwilligers, leden of deelnemers te werven!


Aanmelden in informatie
Organisaties die een activiteit willen aanmelden, kunnen dat t/m 31 JULI a.s. doen via deze link. Voor meer informatie kun je bellen naar het Vrijwilligers Informatie Punt (06- 14 76 34 09) of Sportstichting Zuidplas (06- 13 17 23 86).

foto: Andre Muller

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.