Adidas Breaking Barriers Project for Girls in Europe

Ongeveer twee maanden geleden zijn een viertal meiden, Thera, Nova, Annet en Melanie, begonnen aan het adidas Breaking Barriers Project for Girls in Europe. Samen zullen zij zaterdag 14 augustus op het Cruyff Court in Moordrecht een sportevent organiseren speciaal voor meiden van 12 t/m 18 jaar.

Dit event wordt uitgevoerd onder begeleiding van Cruyff Court Coach en Jongerenwerker bij Stichting ZO!, Shawni Latuheru. Met het project willen zij andere meiden van hun leeftijd in hun kracht zetten. Zij willen bewustzijn creëren voor genderongelijkheid in de sport en bovenal iedereen een leuke dag bezorgen! Er wordt op deze dag onder andere boksen, dansen, bootcamp en volleybal gegeven! Meer informatie over dit sportevent volgt maar zet deze dag alvast in jouw agenda! Wil je meer informatie over dit project? Mail dan naar m.vanos@stzo.nl of bel/app naar 06 380 720 18.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.