Open imkerij dag, bij de ZZZuidplas bijtjes

Zondag 11 juli ’21 is er op het bijen eiland aan de Hoofdweg in Nieuwerkerk aan den IJssel de jaarlijkse open imkerij dag. Hier kunt u weer kennis maken met de bijen en alles te weten komen over hoe een bij leeft en werkt.

Doe je mee met de Duurzaamheid actie van de gemeente Zuidplas, bouw je eigen bijen/insecten hotel? Breng hem mee op 11 juli en dan zullen de imkers Co en Elma de mooiste/leukste belonen met een mooie prijs.
Ook word er een fiets/wandel speurtocht georganiseerd voor jong en oud opgeven hiervoor kan via info@vitaminefiets.nl met naam en geboorte datum. Start speurtocht tussen 11:00 uur en 11:30 uur, Kerklaan 96 Nieuwerkerk aan den IJssel.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.