Boerenprotest door de Zuidplas

Meerdere plekken in Nederland waren woensdag 7 juli wederom het decor van protesterende boeren. Ook in onze regio soms lange optochten van tractoren en landbouwvoertuigen op weg naar en terugkomend van het Malieveld in Den Haag.

De boeren voeren al langere tijd actie tegen de stikstof plannen van het kabinet. Diverse actiegroepen hadden boeren opgeroepen om naar Den Haag te komen voor een groots protest. De tocht die onder meer door Zevenhuizen trok zorgde niet voor veel verkeers oponthoud.

Een lange rij tractoren woensdagmiddag door Zevenhuizen
Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.