Herinneringen aan meester Dirkzwageroud ; Oud Kanaaltje is op zoek naar klassenfoto’s van De Terp

Na 40 jaar schoolmeester te zijn geweest in Nieuwerkerk nam meester Dirkzwager in oktober 1977 afscheid van De Terp.De hoge lessenaar voor de klas, het fluitje die hij buiten op het schoolplein altijd binnen bereik had…….

Het Oud-Kanaaltje is voor de komende editie op zoek naar herinneringen aan meester Dirkzwager en klassenfoto’s.. Hebt jij een klassenfoto waarop meester Dirkzwager staat? En je weet nog namen uit je klas. Mail dan je klassenfoto voor 29 juni naar info@oud-kanaaltje.nl . Dan komt deze in het julinummer te staan.Samen maken we Het-Oud-Kanaaltje ! Voor meer info: www.oud-kanaaltje.nl.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl
Facebook reacties

eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.