Help ons anderen helpen: inzamelingsactie Kinderraad Zuidplas

Op woensdag 23 juni houdt de kindergemeenteraad van de gemeente Zuidplas een inzamelactie. Zij gaan vanuit school met groepjes langs de deuren om eten / speelgoed in te zamelen voor de inwoners van de gemeente Zuidplas die het niet zo breed hebben. Dit idee kwam van Roos van der Spek van de Keijzerschool in Moerkapelle. De opbrengst wordt verzameld en verspreid onder de inzamelpunten van de Boodschappenkast en Stichting Zuidplas Helpt.

Wat willen wij graag inzamelen? Het gaat voornamelijk om lang houdbare producten. Hierbij kun je denken aan rijst, groenten in blik, soep, past, pannenkoekenmix, koffie, thee of vruchtensap. Speelgoed wat in goede staat is, is ook van harte welkom.Mochten u geen tijd hebben of de kinderen zijn niet langs geweest kunt u altijd terecht voor meer informatie over de inleverpunten op www.zuidplashelpt.nl , https://www.facebook.com/StichtingZuidplasHelpt/ of www.boodschappenkast.nl Wij hopen dat u iets doneert als wij langskomen.Met vriendelijke groet,De kindergemeenteraad van de gemeente Zuidplas.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.