Beleef een uniek Feyenoord Zomer Camp bij vv Nieuwerkerk!

Ben jij op zoek naar een unieke en sportieve activiteit voor in de zomervakantie? Doe dan mee aan het Feyenoord Soccer Camp bij v.v. Nieuwerkerk, dat plaatsvindt van 25 t/m 27 augustus 2021. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, dus meld je aan!

De trainersstaf van Feyenoord Soccer Schools staat voor jou klaar om je te helpen een betere voetballer te worden en je optimaal voor te bereiden op een nieuw voetbalseizoen! Als deelnemer ontvang je het gloednieuwe shirt dat trainers Ben Wijnstekers en Robin Nelisse op de foto presenteren. Uiteraard is een bijpassend broekje inbegrepen om jouw trainingstenue compleet te maken.

Klik hier voor meer informatie en/of direct in te schrijven.

Winactie

Schrijf je samen met en vriend in voor het Feyenoord Soccer Camp, dan maak je bovendien kans op een gesigneerd Feyenoord-shirt! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is de naam van jouw kameraad op het inschrijfformulier in te vullen bij het veld ‘bijzonderheden’, dan maken jullie allebei automatisch kans.


Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.