In april te hoge afschrijving automatische incasso gemeente Zuidplas

Door een fout in het systeem van de gemeente Zuidplas valt de maandtermijn van de ontroerende zaakbelasting voor inwoners van Zuidplas in april hoger uit dan de bedoeling was. Dit valt te lezen op de gemeentelijke internetsite.

‘Als gevolg van een incidentele fout is ons systeem, is het totaal bedrag verdeeld over 9 termijnen in plaats van de met u afgesproken 10 termijnen’ aldus de gemeente. Het maandelijkse incassobedrag wat zal worden afgeschreven op vrijdag 30 april zal dus hoger uitvallen.

Volgen de gemeente was het helaas niet mogelijk om voor deze maand het bedrag nog aan te passen. In plaats daarvan wordt het teveel betaalde bedrag verdeeld over de nog openstaande incassobedragen. Deze zullen daarom iets lager uitvallen. De gemeente Zuidplas vraagt inwoners om het incassobedrag niet terug te boeken en bied excuses voor de fout en het ongemak aan zo valt te lezen.


Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.