Paasattentie van de Zonnebloem

De vrijwilligers van de Zonnebloem in Nieuwerkerk aan den IJssel brachten ook dit jaar hun deelnemers een leuke Paasattentie. Dit jaar was het een Paasstol, beschikbaar gesteld door supermarkt Plus Wensveen.

Ieder jaar bezorgt de Zonnebloem Nieuwerkerk aan den IJssel een leuke Paasattentie. Doel is de deelnemers te laten weten dat we aan ze denken. Juist met Pasen is dat een mooi moment en nu met de corona ellende helemaal. De deelnemers ervaren door hun kwetsbaarheid de lockdown extra belastend. 

Afgelopen dinsdag werden de paasstollen opgehaald bij supermarkt Plus Wensveen in winkelcentrum Dorrestein, Nieuwerkerk aan den IJssel. Woensdag haalden de vrijwilligers deze op om ze daarna bezorgen bij de deelnemers. De reacties waren zeer enthousiast.  Een deelnemer gaf aan het zo bijzonder te vinden dat ze een Paasstol kreeg, zonder dat ze er iets voor hoefde te doen. Een ander gaf aan heel dankbaar te zijn, ze moest er zelf van huilen. En dan denk je, toch wel bijzonder dat zo’n simpel gebaar zulke heftige emoties kan veroorzaken.

Daarom is het zo geweldig dat in deze voor iedereen moeilijke tijd, de vrijwilligers klaar staan om onze deelnemers te bezoeken, te bellen en ze een aardigheidje te brengen. Niet te vergeten natuurlijk de ondernemers in ons dorp die steeds meedenken en bereid zijn een bijdrage aan onze activiteiten te leveren. Het bestuur van de Zonnebloem, de afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel kan weer terugkijken op een geslaagde actie!

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.