De vlag in top! IJsselkids klaar voor nieuw speeltuinseizoen

Een groots moment voor Isa Meijer en Jari Smith uit Nieuwerkerk aan den IJssel. De twee kleuter-peuters hadden Goede Vrijdag 2 april een belangrijke taak; het openen van het speeltuin seizoen van Speeltuin De IJsselkids die gelijk de eerste dag al werd bezocht door 108 bezoekers!

Met het doorknippen van een lint door Isa werd de speeltuin aan de Kleinpolderlaan officieel geopend. En nadat Jari de speeltuinvlag mocht hijsen kon iedereen in de omgeving zien dat er vanaf heden weer volop gespeeld kan worden in de zeer populaire speeltuin die zonder subsidie volledig wordt gerund door vrijwilligers.

En vrijwilligers zijn hard nodig om de speeltuin draaiende te houden verteld Edward de Goede namens de IJsselkids. ”Wij kunnen zeker nieuwe vrijwilligers gebruiken om er voor te zorgen dat de kinderen hier kunnen blijven spelen. Van creatieve vaders en moeders die ons willen bijstaan bij de kassa en begeleiding van kinderen tot mensen die zich willen bezighouden met het onderhouden van de tuin en de speeltoestellen”.

De officiële speeltuinvlag in top door Jari

Er gelden diverse regels waar de organisatie zich moet houden in verband met het Coronavirus.

Bij binnenkomst en na toiletgebruik gebruikt men handgel.

  • Kinderen tot 12 jaar mogen vrij samen spelen.
  • Kinderen ouder dan 12 jaar houden onderling 1,5 meter afstand van elkaar, behalve gezinsleden.
  • Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor het naleven van de regels.
  • De tafels en stoelen die opgesteld zijn moeten blijven staan, er mogen geen stoelen worden bijgeplaatst.
  • Kom alleen als u en uw kind klachtenvrij zijn.

De speeltuin is geopend op:

De speeltuin is iedere werkdag geopend van 13:00-17:00 uur en in het weekend van 11:00-17:00 uur. Op de woensdagochtend is het Peuterochtend, speciaal voor de kleine kinderen.

Eerste Paasdag gesloten, Tweede Paasdag geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Prijzen

Entree voor de kinderen is 1 euro, begeleiding betaald 0,50 Abonnement voor 1 kind : 20 euro, voor 2 of meer kinderen 30,00 euro per jaar. Met dit abonnement kan men onbeperkt spelen met begeleiding. Let op, er is GEEN pin aanwezig, graag gepast betalen. Voor abonnementen en kinderfeestjes bezoekt u de site van Speeltuin de IJsselkids.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.