Nieuwerkerkse inzamelingsactie haalt geld bijeen voor operatie hond

Een inzamelingsactie om zo een operatie van een hond te kunnen bekostigen is vrijdagavond 26 maart in zeer korte tijd een groot succes geworden. In nog geen 2 uur tijd wisten diverse Nieuwerkerkers 325 euro te doneren.

De actie werd vrijdagavond op de populaire facebookgroep ‘Je Bent Nieuwerkerker’ geplaatst door maatschappelijk werkster Chel-sea. Vanuit haar werk ondersteund zij een mevrouw met onder andere haar geldzaken, wordt er gezorgd dat deze mevrouw uitkomt met haar weekgeld en onderhoudt contacten met instanties zoals haar bewindvoering en de gemeente.

Mevrouw heeft het afgelopen jaar een opeenstapeling van financiële tegenslagen gekregen die ontstaan zijn door haar ex-man waar zij als weduwe helaas nu voor moet opdraaien. Hierdoor is zij niet meer in staat om de dierenarts kosten voor haar hond te betalen, de hond die zij sinds een jaar heeft en haar erg helpt tegen de eenzaamheid. Door deze vervelende situatie is zij niet meer in staat om de dierenarts kosten voor haar hond te betalen. De hond heeft een operatie nodig aan haar melkklieren/tepels. Hier zit een tumor in en zou volledig verwijderd moeten worden.

De operatie gaat ongeveer 775 euro kosten. Een speciaal fonds betaald hier 450 euro aan mee, de overige 325 euro werd dus in korte tijd ingezameld door tal van Nieuwerkerkers die via de de doneeractie digitaal een bedrag overmaakten. Op het bericht op de FB groep reageerde ook Dierenkliniek Zuidplas die de kosten van de ingreep wil verlagen.

De operatie zal in twee keer moeten worden uitgevoerd omdat de ingreep anders te ingrijpend is voor het beestje.

Een update van zaterdagavond 27 maart: Het opgehaalde bedrag bedraagt nu 410 euro,

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.