BRAinS seizoen van Welzijn Zuidplas is gestart: kinderburgemeester Anna Lamot deelt eerste knutselpakketjes uit

Het nieuwe BRAinS seizoen van Welzijn Zuidplas is gestart! Sinds begin maart kunnen kinderen in Zuidplas zich opgeven voor een aangepast programma met online, thuis- en buitenactiviteiten.

Donderdag 18 maart deelde kinderburgemeester Anna Lamot de eerste knutselpakketjes uit aan Isobel (groep 6) en Minou (groep 3) du Toit in Nieuwerkerk aan den IJssel. Zij gaven zich op voor de thuis knutselactiviteiten ‘Maak je eigen toffe hangplank’ en ‘Maak je eigen zomerse rekje’. Deze worden verzorgd door Floor Soeteman, die inmiddels al 57 knutselpakketjes heeft gemaakt en rondgebracht door heel Zuidlas. Ook ‘Paard & Painting’ in Moerkapelle, ‘Mountainbiken’ en ‘Houtbranden’ in Nieuwerkerk zijn met +/- 50 aanmeldingen populair. In totaal zijn nu 500 aanmeldingen ontvangen voor BRAinS. Kinderburgemeester Anna wil zich opgeven voor een sportieve activiteit. ‘De activiteiten zijn leuk en sportief. Ik zou jullie allemaal aanraden om een keer iets leuk te doen bij BRAinS.’ Opgeven kan nog, kijk op www.mijnbrains.nl

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.