Robèr Willemsen en Joyce de Jong nemen Perron Nieuwerkerk over

Perron, het restaurant gelegen in het oude stationsgebouw aan de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel krijgt nieuwe uitbaters. Robèr Willemsen en zijn partner Joyce de Jong willen er voor gaan zorgen dat Perron nog decennia lang ‘The Place to be’ zal zijn in gemeente Zuidplas en omstreken, waarbij zij net zo goed of nog beter voor gasten en medewerkers zullen gaan zorgen zoals men dat dat ook altijd met heel veel plezier hebben gedaan.

‘7 jaar geleden zijn we met een aantal vrienden en een bonte groep medewerkers aan een groot avontuur begonnen. Met weinig tot geen horeca-ervaring, hebben we met elkaar gebouwd aan een prachtig horecabedrijf en zijn we uitgegroeid tot een fijne, toonaangevende plek, waar mensen elkaar ontmoeten en genieten van elkaar en van onze diensten’ laten de oud eigenaren weten.

‘Perron is een mooi bedrijf, zo mooi, dat één ondernemer nu een derde poging heeft gedaan om ons bedrijf over te nemen. Zeker in deze lastige tijd getuigt dat van bijzonder veel lef! We hebben heel goed nagedacht. Wat nu? Buiten Perron hebben we allemaal nog andere werkzaamheden en dat is ook altijd goed gegaan. Maar Perron en haar medewerkers en gasten verdienen meer, iemand met veel ervaring die er dagelijks mee bezig is en er het beste voor iedereen weet uit te halen. 3 maal is scheepsrecht, we zijn overstag gegaan!’

Robèr Willemsen en zijn partner Joyce de Jong zijn geen onbekenden, als uitbaters van Muller & Co, Café Pol, Melief Bender op de Oude Binnenweg in Rotterdam, en De Pui hebben ze allebei een schat aan ervaring in de horeca.

Robèr Willemsen en zijn partner Joyce de Jong

.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.