Nieuwe bruggen maken Groene Hart Park beter toegankelijk

Het Groene Hartpark in Nieuwerkerk aan den IJssel is 4 nieuwe bruggen rijker. De gemeente Zuidplas startte afgelopen vrijdag met de werkzaamheden, maandag 1 maart werden met uiterste precisie de brugdelen geplaatst.

Het park gelegen in de wijk Zuidplas en liggend aan de Kruiden, Mossen, Velden en Dalenbuurt is door het herstellen van de bruggen weer vanuit alle kanten toegankelijk. De duurzame bruggen werden via een ponton op de juiste plek gelegd en hebben een ijzeren onderstel en rusten op betonnen sokkels.

beeld: gemeente Zuidplas
foto: Laura Turner Klaassen

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.