Verdachten aangehouden na diefstal bedrijfsterrein Hooge Veenen

De politie Waddinxveen-Zuidplas kreeg dinsdag 2 februari een melding van diefstal vanaf een bedrijfsterrein op de Hooge Veenen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ter plaatse trof men een verdachte bij zijn voertuig welke met behulp van getuigen is aangehouden. Dit meldt de politie op social media,

Volgens de politie werd na een korte zoekactie in de omgeving een tweede verdachte aangehouden die kort daarvoor er rennend vandoor was gegaan. Beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau waar de recherche verder onderzoek heeft gedaan. Tegen een verdachte is de zaak geseponeerd en de andere verdachte moet verschijnen op een super snelrecht zitting.

(kopfoto: politie Waddinxveen-Zuidplas).

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.