CDA zet Zuidplas in bloei

Samen zetten we Zuidplas in bloei! Met deze actie van het CDA waarbij men een gratis zakje bloembollen kan aanvragen lijkt het dat naast een verre lente ook de verkiezingen er aan gaan komen.

Eerder deelde CDA Zuidplas op straat en in de winkelcentra bloembollen uit. ‘Dat was een groot succes!’ zegt fractievoorzitter Tinet de Jonge. Mensen in Zuidplas houden van de gezellige kleuren die bloemen met zich meebrengen. In het voorjaar kwamen de bloemen op in Nieuwerkerk, Zevenhuizen, Moerkapelle, Moordrecht en Oud Verlaat. ‘Juist dit jaar kunnen we die kleuren heel goed gebruiken! Helaas kunnen we de bollen niet op traditionele manier uitdelen. Maar we zouden het CDA niet zijn als we daar niets op bedacht hadden.’

CDA Zuidplas heeft duizenden bloembollen klaar liggen om Zuidplas opnieuw in bloei te zetten. Allemaal Coronaproof ingepakt door de fractieleden. ‘Die brengen we langs bij de verzorgingstehuizen. Zodat zij die kunnen planten in de binnentuinen. Daarnaast kunnen inwoners van onze dorpen bloembollen aanvragen. Dit kan via de email, de facebooksite, via een sms of een app.’ Het leuke van deze actie is dat iedere aanvrager drie zakjes aan mag bestellen.‘Zo krijgt iedereen de kans om kleur te delen!’ Het CDA hoopt dat ze in het voorjaar weer veel vrolijke foto’s zullen ontvangen.

Wil jij je tuin of juist je buurt in bloei zetten? Wil jij iemand verrassen met een zakje fleur? Bestel dan nu, uiteraard helemaal gratis, een zakje bollen. Dit kan via facebook: CDA Zuidplas, via instagram: cdazuidplas of via de mail tinetcda@outlook.com. Samen zetten we Zuidplas in bloei! Vraag nu jouw gratis zakje bloembollen aan. Voor je moeder, je broer, je opa of gewoon voor je eigen tuin. Samen zetten we Zuidplas in bloei!

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.