Ruim 2000 euro aan kerstbomen opgehaald

Woensdagmiddag 6 januari was het weer zover, kinderen in heel de Zuidplas konden hun verzamelde kerstbomen inleveren om zo een extra zakcentje te verdienen. En dat leverde voor de fanatieke verzamelaars een totaalbedrag op van ruim 2000 euro.

Het leek er even op dat de inzameling dit jaar geen reguliere doorgang kon vinden. De gemeente Zuidplas koos eerder voor een versoberde inzameling gezien de corona maatregelen maar na stevige kritiek op diverse lokale social media besloot de gemeente uiteindelijk toch af te zien van het uitdelen van loten waarbij er een kans zou zijn op prijzen en koos voor het uitbetalen van 50 cent per boom. En dat heeft de jeugd in de Zuidplas geweten, Alleen al in Nieuwerkerk waren dat 2244 bomen. In geheel Zuidplas 4030 bomen.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.