Politie zoekt getuigen na explosie Nieuwerkerk aan den IJssel

Zondagochtendvroeg zijn enkele inwoners wonende aan de Eyckmanstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel opgeschrikt door een explosie. Hierdoor is er schade ontstaan in twee tuinen. De politie zoekt nu naar getuigen van dit incident wat plaatsvond grenzend aan de Europalaan op het stuk tussen de tennisclub en de inrit van het Polderbad.

Na deze explosie, rond 06:45 uur reed er een klein wit voertuig de Europalaan voorbij, het kan mogelijk zijn dat de bestuurder(s) van dit voertuig iets hebben gezien, of betrokken zijn bij dit incident. Liep u vroeg op weg naar werk of hond uitlaten oid. en heeft u iets hebben gezien omtrent dit voorval, neemt u dan contract op 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.