De Zuidplas top 10 top 2000 wijkt af van de landelijke lijst

De eerste 3 noteringen van de top 10 van de landelijke en de ZuidpasTop 2000 van nporadio2.nl zijn hetzelfde, verder kijkend naar de overzichten wordt inzichtelijk dat muziekliefhebbende Zuidplassers een iets andere muzieksmaak hebben dan de rest van Nederland.

De verrassende nummer 1, Rollercoaster van Danny Vera staat ook bovenaan de lijst van Zuidplas gevolgd door Queens Bohemian-Rhapsody en op de derde plaats Hotel California van de Eagles. De Zuidplas lijst vervolgt met Led Zeppelin-Stairway To Heaven op 4 (landelijk op 5), vervolgens op 5 Billy Joel – Piano Man (landelijk 4) en op 6 Deep Purple – Child In Time (landelijk pas op de 15e plaats).

Het verdere overzicht van de Top 2000, lijst Zuidplas:

7: Di-rect-Soldier On

8: Pink Floyd-Wish You Were Here

9: David Bowie-Heroes (album versie)

10: Pearl Jam-Black

De uitzending van de lijst begint dit jaar direct op eerste kerstdag (vrijdag 25 december) om 00.00 uur vanuit het Top 2000 Café. Traditiegetrouw zal de nummer 1 op oudejaarsdag vlak voor de jaarwisseling te horen zijn.

kopfoto: Nathan Reinds/NPO Radio 2.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.