Rob’s Kerstactie maakt 80 gezinnen blij met kerst

Auto’s volgeladen met vele boodschappentassen maandagavond in de straat van Rob van Lopik. En dat kan maar 1 ding betekenen, de actie van Rob is weer een denderend succes.

Al voor het 10e jaar organiseerde Nieuwerkerker Rob van Lopik een boodschappenactie waarmee hij vele boodschappen inzamelt om deze rond de kerstdagen uit te delen aan inwoners in de gemeente Zuidplas die het financieel net even moeilijker hebben. Naast een aantal inzamelingspunten waar boodschappen werden verzameld en diverse gulle donaties, organiseerden ook de PWA school en het Thorbecke College in Nieuwerkerk aan den IJssel een boodschappen-inzamelingsactie om zo de actie van Rob een warm hart te te dragen.

Er zijn veel gezinnen in Nieuwerkerk aangewezen op deze voorziening en met deze doelgroep is Rob zeer begaan vertelde hij eerder aan JBN Nieuws. “Ik wil de mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank en minder bedeelde graag weer een tas boodschappen geven met de Feestdagen”. En dat is gelukt! Ruim 160 tassen werden er gevuld waardoor er 80 gezinnen maandagavond blij werden verrast door vrijwilligers die de tassen bij de mensen gingen thuisbezorgen.

.

Naast de vele gelukkige gezinnen is ook Rob weer blij, hij heeft weer enige ruimte in zijn woonkamer.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.