Kerst in beeld bij de Zonnebloem

De afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel van de Zonnebloem heeft voor deze kerstperiode de actie Kerst in beeld opgezet. Met deze actie kan iedereen die betrokkenheid heeft met de Zonnebloem een foto opsturen waaruit voor hen blijkt wat voor hen belangrijk is met Kerst.

Voor deze actie vraagt de vrijwilligersorganisatie om een kerstboodschap die dan vervolgens op de website van de Zonnebloem te zien zal zijn. Inmiddels zijn al de eerste foto’s geplaatst.

Voor Irma, de secretaris van de Zonnebloem betekent kerst altijd een echte opgetuigde kerstboom. “Dan ruikt je kamer naar kerst”. Over de kleuren is ze duidelijk. “Ik hou van rode kleuren in de boom. Kerst is een feest van licht en dus moeten er voldoende lampjes in”. Haar kerstboodschap is voor iedereen: “Mooie en gezonde kerstdagen voor iedereen”.

Alex, de voorzitter van de afdeling kijkt ook altijd met plezier naar een opgetuigde kerstboom. Vooral omdat er altijd dingen in te vinden zijn van zijn vakanties. Zo hangt er een krokodil in, die van een reis is meegenomen uit Australië. De kerstwens van Alex is: “Vier deze kerst met gedachten aan iedereen die niet (meer) bij je kan zijn

Meer foto’s en verhalen vind u op de website van de Zonnebloem.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.