Sinterklaas corona-proof op bezoek in de Zuidplas

Advertorial- Door de corona en bijhorende maatregelen is het voor Sinterklaas en zijn roetveegpieten helaas niet mogelijk om bij de kindjes thuis binnen te komen. Sinterklaas had het volgende bedacht en heeft zijn pieten opdracht gegeven een bestelwagen om te bouwen tot een Sinterklaas-express, met alles erop en eraan. Volledig ingericht met zetel, zitjes, verlichting en muziek. Uiteraard alles conform de meest recente richtlijnen volgens het RIVM.

Hoe werkt dat?

De Sinterklaasexpress komt in het afgesproken tijdvak voor de deur en de roetveegpieten halen de kinderen op om op bezoek te gaan bij Sinterklaas. Vervolgens gaat de loopplank aan de zijkant van de bus open en daar zit Sinterklaas in zijn zetel. De kinderen nemen plaats in de bus, uiteraard houden we er rekening mee dat als uw kind niet durft dan op schoot bij een volwassenen kan zitten. In de bus zijn voldoende zitplaatsen voor de kinderen wel of niet op schoot van een volwassenen.

Wat vragen wij aan u?

De volwassenen mailen ons de gegevens van de kinderen en de high lights. Denk aan sport, vakantie, school, wat de hobby’s zijn, huisdieren en nog veel meer waarvan u denkt dat leuk is om door Sinterklaas verteld te worden. Sinterklaas heeft ruime tijd van te voren die informatie nodig om er een mooi verhaal van te maken. Optioneel kunt u daar ook in vermelden waar Sinterklaas en de roetveegpieten de cadeaus hebben neergezet.

Wat krijgt u?

Voor €75,- incl. €5,- boekingskosten boekt u een tijdvak van een half uur waarin Sinterklaas met zijn roetveegpieten voor komt rijden. Op 05 december zelf kost een tijdvak €100,- incl. €5,- boekingskosten. Sinterklaas en zijn pieten zijn ongeveer 20 minuten de kinderen (maximaal 6 kinderen) aan het entertainen. Na afloop is er voor ieder kind een goodiebag met snoepgoed. Uiteraard alles via de meest recente richtlijnen volgens het RIVM.

Wanneer rijdt de Sinterklaasexpress?

02 december van 13.00 tot 21.00u €75,- per tijdvak

04 december van 13.00 tot 21.00u €75,- per tijdvak

05 december van 12.00 tot 21.00u €100,- per tijdvak

06 december van 12.00 tot 21.00u €75,- per tijdvak

Hoe kan ik de Sinterklaasexpress boeken?

Voor boekingen, andere vragen of opmerkingen kunt u mailen naar sinterdriveby@gmail.com. Let op! Wij rijden alleen in Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.