Sinterklaas is Zuidplas niet vergeten !

Sinterklaas is Zuidplas niet vergeten en is zaterdag 21 november aangekomen op een geheime plek ergens in de Zuidplas. Ondanks deze geheime plek wist een wel hele bekende lokale journalist te achterhalen waar de Goedheiligman zich schuil hield. Of dat problemen geeft? Dat moet blijken uit een speciale film die is gemaakt en te zien is via de diverse lokale social media kanalen in de Zuidplas.

Burgemeester Weber ontvangt Sinterklaas in ieder geval en vroeg zich wel af of zijn verlanglijstje was aangekomen. De burgemeester heeft zijn banketletter in ieder geval ontvangen. Kinderburgemeester Anna Lamot wilde heel veel weten van de sint en was blij dat zij dat kon vragen via een video verbinding. Omdat de ontvangst in levende lijve niet kon plaats vinden, heeft stichting Evenement dit jaar voor Zuidplas deze film gemaakt!

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.