Breaking news: Sinterklaas is op geheime locatie aangekomen !!!

Sinterklaas en zijn pieten stonden te popelen om weer op het oude dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel aan te komen maar de corona gooide roet in het eten. Hierdoor moest stichting Evenement de aankomst, waar altijd heel veel kinderen op afkomen afgelasten.

Liane Boele legt uit “in overleg met Sinterklaas en de gemeente Zuidplas hebben we de knoop moeten doorhakken. We hadden er graag weer een mooi feest van willen maken maar de realiteit is anders. Zoveel mensen op zo’n klein gebied mag niet maar zou ook echt een gevaar zijn geweest”. Maar voor de kinderen in Zuidplas hoeft er geen vrees te zijn, de pieten en Sinterklaas laten zich echter niet tegenhouden om de cadeautjes te brengen. “Ik heb er speciaal mijn best voor gedaan om te leren om met een computer om te gaan om op die manier de burgemeester en de kinderburgemeester proberen te kunnen spreken” aldus de goedheiligman. Waar de Sint en zijn pieten verblijven is niet bekend, dit moet geheim blijven om oploop van mensen te voorkomen.

Aanstaande zaterdag 21 november 2020 zal er een video verschijnen waarin Sinterklaas zal gaan uitleggen hoe hij veilig de cadeautjes bij de kinderen zal krijgen. Om 14:00 uur zal de video gepubliceerd gaan worden via de diverse lokale sociale media en via de gemeente Zuidplas.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.