100e verjaardag corona-proof groots gevierd

In tijden van corona valt een verjaardag wat minder makkelijk te vieren, zeker als het een 100e verjaardag betreft. Toch wist familie van de jarige Jan Bakker een manier te bedenken om deze 100e verjaardag een bijzondere verjaardag te laten worden.

Na en oproep, onder andere op onze dorp-facebookgroep, om verjaardagskaarten te sturen stroomden de brievenbus van de jarige Jan vol met gelukwensen en felicitaties. In totaal 250 kaarten vonden de weg naar het Kerkepad in Nieuwerkerk aan den IJssel. Naast kaarten ontving dhr. Bakker eerder deze week ook al een zingende schoolklas langs zijn woning. Namens heel Nieuwerkerk: Gefeliciteerd !

foto: Marjo Dekker

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.