Burgemeester Han Weber doet oproep Sinterklaasjournaal: stuur tekeningen !

Het Sinterklaasjournaal is weer op de buis en dat betekent dat het nog een kwestie van tijd is voordat het pakjesavond is. Door de coronamaatregelen ziet ook de intocht en de viering er anders uit dan anders.

In de aflevering van dinsdag was te zien dat tientallen burgemeesters uit heel Nederland inbraken in de uitzending van Dieuwertje Blok om te melden dat Sinterklaas ook welkom is in hun gemeenten. Ook was te zien en te horen dat jonge kijkers tekeningen kunnen opsturen. Op de site van het Sinterklaasjournaal krijgen kinderen die een tekening insturen een dankfilmpje van hun eigen burgemeester te zien. Ook onze burgemeester van Zuidplas, Han Weber heeft die oproep gedaan voor het Sinterklaasjournaal. Wie online een tekening opstuurt krijgt een persoonlijke videoboodschap van onze burgervader te zien !

Je tekening opsturen naar de burgemeester kan natuurlijk ook!

Adres:

De Burgemeester van Zuidplas,

Antwoordnummer 6,

2900 VB Nieuwerkerk aan den IJssel (Geen postzegel plakken!)

Je kunt de tekening ook in de brievenbus doen van het gemeentehuis op Raadhuisplein 1 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.