Spellenwinkel The Game-Inn open vanaf donderdag 12 november

Vanaf donderdag 12 november kun je in de Dorpsstraat 20 te Nieuwerkerk aan den IJssel terecht voor een uitgebreide collectie gezelschapsspellen, puzzels en meer. Om 09:00 uur openen de deuren van de nieuwe spellenwinkel en -café The Game-Inn.

Na een week hard werken kan de winkel eerder geopend worden dan verwacht. Louise: “Op 30 november kreeg ik de sleutel. Vanaf toen is er samen met vrienden en familie keihard gewerkt om zo snel mogelijk te kunnen openen. Ik ben mijn vrienden en familie echt enorm dankbaar voor hun hulp, want zonder hen had ik dit nooit kunnen realiseren.” De winkel is nu volledig ingericht en ligt vol met mooie spellen en puzzels op verschillende niveaus en voor alle leeftijden. Met de feestdagen in het vooruitzicht, is er uiteraard ook gedacht aan kleine schoencadeautjes en mooie geschenken.  

Opening: donderdag 12 november
De officiële opening van The Game-Inn is op donderdag 12 november. Een openingsfeest kan vanwege de huidige omstandigheden niet georganiseerd worden.

Louise: “Ik kan niet wachten om de eerste gasten in de winkel te ontvangen. Omdat het coronavirus er helaas nog steeds is, zit een grote feestelijke opening er niet in. Natuurlijk vind ik dit ontzettend jammer, want ik had de opening graag willen vieren. Maar dan houden we het tegoed voor een later moment. Zodra het kan en mag, maken we er zeker nog een feestje van!” Vanaf donderdag aanstaande ben je vanaf 09:00 uur van harte welkom in de winkel. Naast een spellenwinkel is The Game-Inn ook een bordspellencafé. Het cafégedeelte blijft nog even gesloten, waardoor spellen spelen op de locatie nog niet mogelijk is. De actuele openingstijden vind je op www.game-inn.nl.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.